400 parelles disputaran la 6a edició del Torneig Solidari #Forçamiquel de pàdel...

400 parelles disputaran la 6a edició del Torneig Solidari #Forçamiquel de pàdel al Club Esportiu Valldoreix

0 578

El Club Esportiu Valldoreix s’omplirà de pàdel i solidaritat un any més amb la disputa, del 30 de maig al 9 de juny, d’una nova edició del torneig de pàdel solidari #Forçamiquel, que tornarà a recollir fons per lluitar contra la  leucèmia en infants.

El torneig de pàdel #forçamiquel va néixer fa 6 anys fruït de la iniciativa de la sòcia del club Raquel Martínez i de la família de Miquel Aydogan, un nen que va morir l’any 2013 a l’edat de 10 anys en no poder superar una greu leucèmia que patia des dels 3 anys. Aquest fet els va impulsar, amb complicitat de la direcció del club valldoreixenc, a organitzar un torneig de pàdel benèfic.

Els donatius recaptats amb les inscripcions dels participants; les diferents aportacions personals; i la col·laboració solidària de 7.000€, aportats per l’EMD-Valldoreix (3.000€) i l’Obra Social “la Caixa” (4.000€), va íntegrament destinada al departament d’investigació hematològica de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’any passat els donatius van sumar un total proper als 30.000€, una xifra que des de l’organització esperen poder tornar assolir enguany.

El torneig es disputa en 4 categories masculines, 4 femenines i 4 mixtes i aplega un total de 400 parelles participants, de les quals més de 100 provenen del club organitzador i d’altres clubs de l’àmbit de Valldoreix. Un mercadet solidari, un village amb paradetes, activitats per a nens i nenes i un sorteig de regals seran, a banda del pàdel, la resta de reclams que donaran color a una de les cites solidàries més importants del món del pàdel del país.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta