Bars i restaurants tancats al públic i restriccions d’aforament a comerços i...

Bars i restaurants tancats al públic i restriccions d’aforament a comerços i Mercadet, principals mesures per contenir els rebrots de Covid-19 a Valldoreix

L’increment de contagis de coronavirus registrats els darrers dies a Catalunya han motivat l’adopció, per part del Govern de la Generalitat, d’un paquet de mesures per limitar les relacions socials i reduir la mobilitat del conjunt de la ciutadania des d’avui i durant els propers 15 dies. La principal mesura és el tancament del servei al públic de bars i restaurants, que només podran oferir els seus serveis a domicili o per emportar. També es limita l’aforament dels comerços i del Mercadet al 30%, així com les activitats i equipaments culturals, que tindran una ocupació màxima del 50% amb el seient prèviament assignat i horari màxim fins a les onze de la nit. Igualment, pateixen restriccions d’aforament del 50% els actes religiosos i de culte, així com els gimnasos i centres esportius, que també estan limitats al 50% i amb cita prèvia.

Un altre dels sectors afectats és el dels serveis que impliquen contacte físic -excepte perruqueries i serveis mèdics- que han d’abaixar persianes, així com també han de tancar els espais d’oci infantil, els parcs d’atraccions, les sales de joc, els bingos, els casinos, els congressos, convencions i fires i els locals d’oci nocturn.

Queda també limitat l’ús dels parcs infantils i els jardins públics, que hauran de tancar portes a les 8 del vespre.

 

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta