El 9è Torneig Internacional Sènior – Memorial Jaume Selga aplegarà prop de...

El 9è Torneig Internacional Sènior – Memorial Jaume Selga aplegarà prop de 150 tennistes al Club Esportiu Valldoreix

0 364

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix seran l’escenari on es disputaran els enfrontaments de la 9a edició del Torneig Internacional de Tenis Sènior Valldoreix. Enguany la competició valldoreixenca s’estrenarà com seu de l’homenatge a Jaume Selga, especialista en esports de raqueta i fundador de la botiga Match Ball, mort l’any 2016.

Els organitzadors de la prova, amb Mari Carmen Pérez, vídua del Jaume Selga, al capdavant, amb Josep Puig, president de l’EMD de Valldoreix, i Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix van comparèixer aquest dimarts en roda de premsa per presentar els detalls del torneig internacional sénior. Els promotors preveuen que la participació s’instal·li prop dels 150 participants d’entre 35 a 85 anys, vinguts de fins a 15 països diferents, unes xifres que superen les de la darrera edició. El trofeu actualment forma part del rànking ITF en categoria Grau 2, tot i que l’organització insisteix en el fet que per l’edició de 2020 esperen que pugui estar dins dels tornejos de Grau 1. Pel que fa als detalls tècnics, el certamen planteja les opcions de participar en les proves individuals i en un doble o jugar dos dobles. Com a prèvia, el club oferirà, dimecres 11 de setembre, un còctel de benvinguda i un sopar oficial l’endemà, a més de l’entrega d’un welcome pack per tots els participants i un sorteig de regals dels patrocinadors.

Jaume Selga va obrir les portes de Match Ball l’any 1997 complint així amb el seu somni de regentar un centre d’esports especialitzat en esports de raqueta com el tennis, el pàdel o l’esquaix. Selga va oferir a la seva clientela una filosofia d’acompanyament i adaptació personalitzada d’acord amb les necessitats úniques de cada esportista. La personalitat del mestre va arribar a reservar-se un espai al cor de molts jugadors valldoreixencs i, per això, el CEV ret homenatge a la seva figura amb la celebració del III Memorial Jaume Selga el pròxim setembre i que per primer cop s’organitza a Valldoreix.

Per participar, cal fer les inscripcions abans del dia 3 de setembre a les 10:00h a través del web de la Federació Internacional de Tenis (www.ipin.itftennis.com). Els preus són 50 euros per 1 prova individual + 1 doble (45 euros pels socis del CEV), 25 euros per 1 doble (20 euros pels socis) i 45 euros per dos dobles (40 pels socis). Per realitzar la inscripció al campionat és necessari comptar amb l’IPIN de la ITF (25 euros), cost cobert pel CEV en el cas dels jugadors del club.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta