El Camí de la Salut estarà tallat per obres durant prop de...

El Camí de la Salut estarà tallat per obres durant prop de 2 mesos

0 1229

Els treballs d’adequació de la via han començat aquesta setmana i s’allargaran per un període màxim de 2 mesos. Un cop finalitzada l’obra l’accés a l’autopista AP-7 i el barri del Monmany deixarà de ser un carrer de terra, com fins ara, per deixar pas a una via totalment asfaltada.

L’accés a Valldoreix pel camí de la Salut serà un carrer asfaltat un cop hagin finalitzat les obres d’adequació de la via aquesta propera primavera. Els treballs es dividiran en dos trams, el primer dels quals serà de 1.000 metres, entre la rotonda d’accés a l’autopista AP-7 i l’inici de la trama urbana de Valldoreix. El segon tram serà entre la plaça Joan Gassó i la bifurcació del camí de pujada a l’Ermita de la Salut i el camí de Can Monmany, amb una llargada de 125 metres.

El primer tram tindrà una l’amplada aproximada de 7,90 metres i tindrà una calçada asfaltada de 5 metres per als vehicles i una via lateral de 2 metres d’ample segregada amb pilones de fusta i amb paviment de sauló, per a pas de vianants. El segon tram estarà constituït per una calçada única per a vehicles i vianants de 5 metres d’amplada, amb paviment de sauló. Les obres tindran un cost proper als 150.000 euros.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta