El Club Esportiu Valldoreix comença amb força la temporada de pàdel amb...

El Club Esportiu Valldoreix comença amb força la temporada de pàdel amb els tornejos de Festa Major i Guinot Prunera

0 865

La nova temporada palística arrenca a Valldoreix i el Club Esportiu té preparades dues cites inel·ludibles per a tots els amants del pàdel. El torneig gratuït de Festa Major obrirà la llauna del 14 al 16 de setembre mentre que el Circuit Guinot Prunera, abans conegut com PadelCat, arribarà al recinte del CEV del 15 al 22 de setembre.

El Club Esportiu Valldoreix no falla amb la convocatòria de l’esperat torneig valldoreixenc Guinot Prunera dirigit especialment a apropar a la competició professional als jugadors i jugadores amateurs des de fa prop d’una dècada. El canvi de nom del torneig (conegut en anteriors edicions com Circuit Padelcat) no influirà de cap manera a tornar a situar Valldoreix al mapa de referents dins el món del pàdel. Abans però, el torneig de pàdel de Festa Major obert a tota la ciutadania serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la temporada palística de Valldoreix.

Tots els apassionats de la pala de pàdel tindran l’oportunitat d’acabar les vacances d’estiu per començar el torneig de la festa grossa de Valldoreix, una competició dinàmica i apta per tothom amb la participació distribuïda en 3 categories masculines i 3 femenines amb un mínim de 2 partits disputats per cada parella assegurats. La participació al certamen és gratuïta i està enmarcada dins el gran ventall d’actes i activitats de la festa grossa de Valldoreix. La cita omplirà les pistes del 14 al 16 de setembre amb el suport del Club Esportiu Valldoreix, la Barcelona Total Tennis Academy i l’EMD-Valldoreix. Tothom qui vulgui participar al torneig ha de posar-se en contacta amb el director del torneig Siscu Violeta per mitjà del seu correu electrònic (fvioleta@fundaciobtt.com) amb data límit el dimecres 12 de setembre a les 20:00h.

El plat fort de setembre serà el Circuit Guinot Prunera, un torneig pel qual no és necessari tenir un alt nivell per participar i passar una bona estona sobre la pista. La competició, organitzada pel Club Esportiu Valldoreix des de fa 8 anys, té com a objectiu essencial iniciar en la competició als esportistes novells amb més de 3.000€ en premis i més de 4.000€ en regals. Del dissabte 15 al 22 de setembre, els participants estaran agrupats en 4 categories masculines, 3 femenines i 3 mixtes amb dos partits garantits per prova, ja que l’organització assegura la disputa de quadres de consolació per les parelles que caiguin a la primera ronda. Les inscripcions per al Circuit Guinot Prunera es poden fer efectives al web www.circuitguinotprunera.com fins el 12 de setembre a les 20:00h, amb un descopte de 3€ per als socis del club. El club deixa a la disposició de tothom el mail del director del torneig Siscu Violeta fvioleta@fundaciobtt.com per resoldre qualsevol dubte sobre el desenvolupament del torneig, mentre que la roda de premsa sobre tots els detalls del certamen està convocada per demà dimarts 4 de setembre a partir de les 12:00h al CEV.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta