El Club Handbol Valldoreix ces presenta aquest cap de setmana davant la...

El Club Handbol Valldoreix ces presenta aquest cap de setmana davant la seva afició en la 4a edició del torneig anual del club

0 996

Els equips participants al torneig de pretemporada del club valldoreixenc arriben d’arreu del territori català i són els equips sènior B i C de l’Handbol Sant Cugat, l’OAR Gràcia B de Barcelona, l’Handbol Berga i el Club Handbol Vilanova.

La competició s’inicia aquest dissabte a partir de les 09:00h al Pavelló de Voleibol de Valldoreix amb la disputa del partit inaugural que enfrontarà el l’Handbol Sant Cugat-B amb l’OAR Gràcia-B. Una hora i mitja més tard, a les 10:30h està previst el debut de l’amfitrió del CH Valldoreix en partit contra el Berga i just després, a les 12:00h, el Sant Cugat B tornarà a saltar a la pista per medir-se al Vilanova. Ja per la tarda, a les 15:00h es disputarà el primer derbi del torneig que enfrontarà el CH Valldoreix amb el Sant Cugat-C. El següent partit serà a partir de les 16:30h entre l’OAR-B i el Vilanova. El darrer matx de dissabte serà a les 18:00h entre el Sant Cugat-C i el Berga.

La segona jornada del torneig començarà a les 09:00h de diumenge amb la 1a semifinal entre l’equip més ben classificat després dels partits de dissabte i el quart, mentre a les 10:30h es veuran les cares a la 2a semifinal el segon millor classificat contra el tercer. El partit per decidir el 3er i 4rt classificat del campionat es disputarà a les 12:00 hores entre els perdedors de les dues semifinals. Serà a les 13:30 hores quan començarà a disputar-se la final del torneig entre els clubs que s’hagin imposat en cada una de les dues semifinals. L’entrega de premis es farà en acabar el partit.

El Club Handbol Valldoreix neix el 2005 a Valldoreix, a partir d’un grup d’amics que compartien l’afició per l’handbol, per la promoció de l’esport a la vila i fer-lo accessible a qualsevol persona. El CH Valldoreix se situa tradicionalment a la part alta de la 2ª catalana, amb l’objectiu de disputar els play-offs i superar la fita màxima del club d’arribar a la 1ª categoria.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta