El Club Hoquei Valldoreix sembra la llavor al Club Esportiu Valldoreix amb...

El Club Hoquei Valldoreix sembra la llavor al Club Esportiu Valldoreix amb l’aspiració de ser ‘un somni que creix’

0 225

La sala d’actes del Club Esportiu Valldoreix va ser ahir l’escenari triat pel Club Hoquei Valldoreix per fer la presentació en societat de la nova entitat esportiva, juntament amb les entitats que han ajudat a impulsar el projecte. El tret de sortida va reunir el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, el vocal d’Esports de l’EMD de Valldoreix, patrocinadors del Club Hoquei Valldoreix (Sorea i EDEON), i representants del teixit esportiu de Sant Cugat del Vallès.

El Club Hoquei Valldoreix és ja una realitat i sota el lema “Un somni que creix”, comença les primeres passes oferint formació a infants de 4 a 9 anys, en tres categories (escola, prebenjamí i benjamí). La presentació es va iniciar de la mà d’en Lluís Feliu, promotor del Club Hoquei Valldoreix, qui va explicar les singularitats del Club i va aprofitar per dir unes paraules en record al seu avi Francisco Roe, un dels fundadors del Club Esportiu Valldoreix, “aquest projecte em fa especial il·lusió, ja que sento que en part, agafo el relleu del meu avi”.

Seguidament, en Carlos Tost, director esportiu del Club Hoquei Valldoreix, va explicar els detalls de l’organització del Club, els horaris d’entrenaments i els partits amistosos que jugaran els integrants de l’equip. Tost va presentar part dels intregrants de l’equip; en Sergi Salvó fent funcions de President, la Clara Deops com a coordinadora i en Jordi Gifrà i Oriol López com a entrenadors.  Tost va expressar la voluntat que “els infants s’enamorin de l’hoquei”, en un entorn familiar, proper i tranquil.

Després de les paraules d’en Lluís Feliu i en Carlos Tost, promotors i integrants de l’agència de comunicació i màrqueting EDEON, ha estat el torn del President de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, qui va felicitar públicament la iniciativa i va remarcar el dia històric que suposava la creació del nou club. “És un moment històric, coincideix amb els cent anys del Campionat de Catalunya d’Hoquei Herba”, va reblar Adell.

El President del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, va agafar el relleu d’Adell per presentar les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix que acolliran els entrenaments de la nova entitat esportiva valldoreixenca i desitjar molta sort a tots els integrants del projecte: “estem molt il·lusionats i volem contribuir” en fer realitat el Club Hoquei Valldoreix.

Finalment, el vocal d’esports de l’EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, va explicar el paper que ha jugat la institució per poder impulsar el projecte unint els representants del Club Esportiu Valldoreix i EDEON, l’empresa promotora i gestora de la nova entitat esportiva, amb l’objectiu de seguir “situant Valldoreix en l’esfera esportiva”.

Sobre el Club Hoquei Valldoreix:

El Club Hoquei Valldoreix neix a principis de 2020 com una escola de formació base per a infants d’edats compreses entre els 4 i els 9 anys (escola, pre benjamins i benjamins). La col·laboració de l’EMD de Valldoreix, El Club Esportiu Valldoreix, la Federació Catalana de Hockey i l’agència de comunicació i màrqueting edeon.net, fan possible ampliar l’oferta esportiva de Valldoreix, Sant Cugat del Vallès i rodalies creant l’escola d’hoquei del Club Hoquei Valldoreix.

Les inscripcions al curs escolar 2020 – 2021 ja estan obertes amb 45 places disponibles.

http://www.clubhoqueivalldoreix.cat/

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta