El Club Natació Valldoreix, entre els millors 20 equips de l’Estat al...

El Club Natació Valldoreix, entre els millors 20 equips de l’Estat al VI Campionat d’Espanya de natació artística

0 547

L’equip aleví del Club Natació Valldoreix, amb seu al Complex Esportiu, va participar a principis de juliol a la IV edició del Campionat d’Espanya de natació artística de la categoria, celebrat a l’illa canària de Lanzarote. El conjunt valldoreixenc va aconseguir una meritòria classificació com a 20è millor equip de l’especialitat.

La Real Federación Española de Natació va celebrar, els dies 5, 6 i 7 de juliol, el IV Campionat d’Espanya de formació en categoria aleví a la ciutat d’Arrecife, situada a l’illa canària de Lanzarote. Amb les seves destacades actuacions davant el jurat del concurs esportiu, l’equip valldoreixenc va aconseguir la puntuació suficent per escalar a la classificació i situar-se com el 20è millor club de natació artística de tot l’Estat.

El conjunt va participar a les categories de ‘Figures’ i ‘Equip’, assolint una xifra total de 149,0793 punts que van alçar al club de natació de la vila fins a la 20 posició final a la classificació de la competició. En la categoria ‘Equip’ les valldoreixenques van aconseguir una puntuació de 99,5770 que els va situar com a 15è millor equip. El resultat de la categoria ‘Equip’ es va combinar amb les puntuacions de l’exercici de ‘Figures’ per donar la classificació general final. Les cinc noies integrants de l’equip que es va desplaçar fins a Lanzarote són Itziar Blanco, Anita Castro da Silva, Paula Marcipar Idelsohn, Queralt Pascual Porta i Carla Peña Jiménez, d’entre 10 i 12 anys.

Amb el resultat obtingut al campionat estatal celebrat al complex esportiu d’Arrecife, el Club Natació Valldoreix aconsegueix superar els seus objectius i situar-se com un dels 20 clubs referents a l’Estat espanyol en la disciplina de natació artística de formació en categoria aleví.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta