El Complex Esportiu celebra la seva diada amb esport, música i ball...

El Complex Esportiu celebra la seva diada amb esport, música i ball per a tothom

0 383

El CEValldoreix convoca a tota la ciutadania el pròxim 18 de maig per gaudir plegats de l’acte de celebració del Complex Day amb una competició de pàdel, una exhibició de natació artística i una classe magistral de ioga, a més d’animació i ball tota la tarda.  

El recinte del Complex Esportiu acollirà el pròxim dissabte a partir de les 17:00h una tarda d’activitats per conèixer de prop les instal·lacions del centre esportiu valldoreixenc. Un torneig de pàdel, al qual tothom es pot inscriure el mateix dia a la recepció, donarà el tret de sortida a tot un vespre carregat d’esport i bon ambient.

La competició palística serà el primer acte del dia gran del complex. La participació en el torneig, per un preu de 5 euros, inclou una tapa i beguda gratuïta per amenitzar la jornada festiva. La mostra de pàdel donarà pas a una exhibició de natació artística a la piscina del Complex Esportiu que mostrarà els progresos de les nedadores del Club Natació Valldoreix, a partir de les 18:00h. A aquesta mateixa hora, Verònica Llorens i Patrícia Arner oferiran una masterclass de les millors tècniques de ioga a l’espai gimnàstic. Després de les 19:30h, l’animador d’espectacles Fran Abellá n posarà a tothom dempeus per ballar i gaudir de la música del DJ convidat per l’organització.

La festa de l’esport al Complex és l’oportunitat perfecta per conèixer de primera mà l’oferta esportiva del centre i una cita ineludible per a tots els amants de l’esport i del lleure de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta