El Mercadet de Valldoreix abasteix de producte fresc la ciutadania extremant la...

El Mercadet de Valldoreix abasteix de producte fresc la ciutadania extremant la precaució contra el coronavirus

El mercat no sedentari de Valldoreix ha reprès aquest dissabte la seva activitat, però extremant les mesures de distanciament social decretades pel Govern de la Generalitat per tal d’evitar els contagis per coronavirus.

Al llarg de tot el matí de dissabte les veïnes i veïns que es van apropar a comprar al Mercadet  van estar obligades a respectar com a mínim la distància de seguretat d’un metre i mig entre les persones, mentre que, de la seva banda, les parades havien de mantenir una distància de mínim 4 metres entre elles. Les mesures de seguretat també van contemplar la instal·lació de les parades, únicament de productes frescos, en una sola filera, per tal de resguardar les distàncies de seguretat entre clientes i paradistes abans esmentades. Pel que fa als marxants, van estar provistos en tot moment d’elements d’autoprotecció i desinfecció com mascareta, guants de plàstic i gel hidroalcohòlic. També els compradors van estar en tot moment advertits de la necessitat de vetllar pel manteniment de la distància de seguretat amb la resta d’usuaris del mercat i  de l’obligació d’evitar les aglomeracions de persones. En tot moment la tasca del vigilant del mercat es va centrar en garantir l’absència d’aglomeracions d’usuaris i de l’estricte compliment de les mesures de distanciament social decretades entre paradistes i compradors.

El proper dissabte, i fins a la finalització de l’estat d’alarma, el Mercadet de Valldoreix només aplegarà les 24 parades autoritzades a instal·lar-se al mercat no sedentari del carrer Bruc, i que estan restringides als llocs de venda d’aliments de primera necessitat com els de fruites i verdures, forn de pa, fruits secs, formatges i làctics, llegums i cereals, embotits, productes ecològics i menjar preparat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta