El nou aparcament i plaça cívica de la Casa de la Vila...

El nou aparcament i plaça cívica de la Casa de la Vila de Valldoreix s’obre a la ciutadania aquest divendres

L’antic terreny descampat al davant de la Casa de la Vila de Valldoreix és ja un flamant nou aparcament per a 56 vehicles, amb espai de càrrega per a vehicles elèctrics, i una nova plaça cívica dotada d’espais de jocs infantils amb una font renovada per refrescar-se.

La reforma de l’indret, que va començar l’octubre de 2018, obre les seves portes al públic aquest divendres, donant lloc a una nova àrea que conjugarà els usos d’estacionament de cotxes i motocicletes amb una zona d’esbarjo per als més petits de la vila.

Durant l’actuació, promoguda des de l’EMD de Valldoreix, s’ha procedit igualment a instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, que en pocs dies estarà a disposició de la ciutadania, un cop es completin els tràmits d’homologació del dispositiu.  Els treballs d’urbanització han servit per delimitar tres zones ben diferenciades, segons l’ús a què estaran destinades, de les quals la que ocupa més extensió és la que acollirà l’aparcament. La resta de zones acolliran l’àrea de jocs infantils per als més petits, que integra un sorral, dos gronxadors de molla i una caseta amb tobogan, pensats per fomentar els jocs imaginatius i de relació. Mentre, per als infants més grans s’ha creat un espai de jocs actius de grimpada per troncs i xarxes de corda, dissenyats per afavorir el sentit de cooperació dels jocs col·lectius. La zona de jocs infantils no quedarà oberta al públic fins d’aquí a uns dies, quan hagi arrelat amb més força la vegetació que s’ha plantat en la darrera fase de l’obra.

Amb la posada en funcionament del nou aparcament es dona un pas més en la voluntat de govern de l’EMD de dotar la vila de Valldoreix d’un nou espai de centralitat que, juntament amb la Casa de la Vila i el Biblioaccés Vall d’Or, ha de quedar completat amb el nou edifici de l’Escola de Música i espai cultural polivalent que es construirà properament a l’espai garden.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta