El nou bus de Valldoreix, vehicle innovador a la Fira Internacional de...

El nou bus de Valldoreix, vehicle innovador a la Fira Internacional de l’Autocar i l’Autobús

La singular carrosseria, desenvolupada exclusivament per a l’autobús de Valldoreix, serà la primícia que l’empresa INDCAR mostrarà entre les propostes i novetats que les 120 empreses capdavanteres del sector del transport col·lectiu per carretera presentaran a la fira.

La particularitat dels nous busos de Valldoreix és que aquests estan adaptats a la mobilitat característica de la vila, amb carrers estrets i girs dificultosos. L’interior dels nous busos es accessible i adaptat per a tot tipus d’usuaris, ja què disposa d’accés ‘low entry’ a les dues portes, així com una rampa desplegable automàticament que permet el fàcil accés a persones en cadira de rodes. Els nous vehicles també incorporen dos parells de seients a l’altura del terra per a viatgers i viatgeres amb dificultats de mobilitat.

Els dos microbusos tenen 8 metres i mig de llarg i 2 metres i 35 centímetres d’ample i INDCAR els va crear exclusivament adaptats al servei de Valldoreix, operat per l’UTE ValldoreixBus, formada per les empreses Marfina Bus S.A. i Soler i Sauret S.A. Els dos models equipen un motor de 3.000 centímetres cúbics EURO VI de 170cv de baixes emissions, equiparables a un motor de gas.

A banda de INDCAR, a la fira hi prendran part més de 120 empreses capdavanteres en carrosseria, xassís, vehicles complets, serveis i accessoris, així com expositors internacionals procedents principalment d’Alemanya, França, Turquia, Itàlia, Regne Unit i Polònia.

La Fira Internacional de l’Autocar i l’Autobús de Madrid se celebrarà els propers 23 a 26 de maig als pavellons 7 i 9 de la Fira de Madrid i serà una de les edicions més completes i representatives del sector.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta