El pàrking del Pavelló de Volei de Valldoreix ja està asfaltat i...

El pàrking del Pavelló de Volei de Valldoreix ja està asfaltat i adequat a persones amb mobilitat reduïda

Les accions de millora de la zona de terra de l’aparcament del Pavelló de Valldoreix han transformat l’àrea en un espai asfaltat, senyalitzat adequadament i adaptat a les persones amb dificultats de mobilitat, amb la instal·lació de places reservades.  

La intervenció urbanística va començar dimarts 29 de gener i finalitza avui, 1 de febrer, amb l’objectiu d’arranjar la zona de pàrking del Pavelló de Vòlei de Valldoreix millorar els accessos, la delimitació de les places i l’adaptació de l’aparcament a les necessitats dels usuaris amb mobilitat reduïda.

L’actuació, executada per l’Ajuntament de Sant Cugat, ha consistit en la transformació de l’anterior aparcament de terra en un pàrking pavimentat amb un asfalt de color sauló, que s’integra perfectamente amb l’entorn. L’equip de l’obra ha senyalitzat amb pintura un total de 40 places d’aparcament, que han permès l’eliminació de les travesses de fusta que delimitaven les anteriors places. La intenció d’aquesta mesura és la de guanyar l’espai com a lloc de celebració d’activitats a la vila. A més, ara el nou aparcament incorpora un espai d’aparcament per a motos.

El cost total de les tasques d’adequació i millora del pàrking del Pavelló Municipal ha estat d’aproximadament uns 40.000 euros.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta