El patge de Ses Majestats els Reis d’Orient s’instal·la avui al nou...

El patge de Ses Majestats els Reis d’Orient s’instal·la avui al nou Condis de Valldoreix

L’emissari dels Reis Mags es trasllada enguany del jardí de la seu de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV) fins a l’aparcament del nou supermercat Condis, ubicat a la plaça del Mas Roig, on rebrà les cartes dels infants de la vila els dies 2, 3 i 4 de gener, de 16.00 a 19.00 hores.

Envoltat de joguines i caramels, el patge Martí de Buscarons, representant a Valldoreix dels tres Reis Mags d’Orient i els seus ajudants tornarà un any més a Valldoreix durant tres dies per recollir, de mans dels infants de la vila, les cartes adreçades als Mags d’Orient. Durant la visita el carter s’instal·larà a l’aparcament del Supermercat Condis, a tocar de la plaça Mas Roig, on rebrà els nens i nenes valldoreixencs.

Al llarg de la seva estada a Valldoreix, el carter reial espera rebre la visita de centenars d’infants de la vila, que volen fer arribar al missatger el llistat de desitjos per al dia de reis. A banda de l’esperada trobada amb el carter reial i les llaminadures amb què l’il·lustre visitant obsequiarà, tan infants com pares i familiars, tots aquells qui s’apropin a visitar al carter reial podran gaudir d’una xocolata calenta, organitzada per l’EMD de Valldoreix i el supermercat Condis de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta