El patge dels Reis d’Orient ‘Martí de Buscarons’ regala màgia i il·lusió...

El patge dels Reis d’Orient ‘Martí de Buscarons’ regala màgia i il·lusió a parts iguals durant la seva estada Valldoreix

L’emissari dels Reis Mags s’ha instal·lat durant tres dies a l’aparcament del supermercat Condis de la plaça del Mas Roig on ha rebut de mans dels infants de la vila les cartes adreçades als tres Reis Mags.

El campament del patge reial Martí s’ha instal·lat per segon any consecutiu a tocar de la plaça Mas Roig, dins del recinte del Condis de Valldoreix, on el patge Martí de Buscarons, envoltat de joguines i regals, han recollit les cartes adreçades als tres Reis Mags d’Orient que els hi han lliurat els nens i nenes de Valldoreix. Durant els dies 2, 3 i 4 de gener en que el patge s’ha estat a la seva carpa d’emissari reial, han estat centenars els infants valldoreixencs que s’han apropat a l’aparcament del supermercat Condis per fer arribar els seus desitjos al missatger de Melcior, Gaspar i Baltasar, just abans de l’arribada de la cavalcada reial a Valldoreix.

Però en la seva estada a Valldoreix el emissari reial no ha estat sol ja que, juntament amb el seu acostumat seguici, Martí de Buscarons ha estat acompanyat de dos ponis, cedits per l’Hípica Via-Dufresne de Valldoreix, que han fet les delícies dels més petits durant la seva visita al patge. A banda de l’esperada trobada amb el carter reial, els petits i petites que han visitat la carpa del missatger reial han rebut també per part de Martí de Buscarons caramels, llaminadures, entrepans de xocolata, amb què l’il·lustre visitant ha volgut agrair l’hospitalitat dels infants de la vila. I no només això, ja que per ajudar a passar el fred de la tarda valldoreixenca ha obsequiat, gràcies a la col·laboració del supermercat Condis, a tots els visitants amb xocolata calenta.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta