‘El Petit Gran Príncep’ del grup Teatre l’Espiral Creixent emociona grans i...

‘El Petit Gran Príncep’ del grup Teatre l’Espiral Creixent emociona grans i petits a la Nau de Cultura

0 155

El Grup de Teatre Espiral Creixent va ser l’encarregat de pujar a l’escenari de la Nau de Cultura el passat diumenge 1 de juliol per interpretar ‘El Petit Gran Príncep’, una adaptació basada en la famosa narració filosòfica de l’escriptor de contes i poeta francés Antoine Saint-Exupéry .

La secció jove del grup de Teatre Espiral va aparèixer darrere el teló de la Nau de Cultura per sorprendre al públic amb la interpretació d’una versió adaptada de la coneguda obra juvenil ‘El Petit Príncep’ de la mà de Trini Escrihuela, directora i coordinadora de l’associació teatral. La proposta dels nens i nenes del grup de teatre ‘Espiral Creixent’ va deleitar a tots els espectadors de la Nau amb la representació de l’estimada obra infantil.

‘El Petit Gran Príncep’ va introduïr els espectadors dins la història d’un aviador que, per accident, arriba a un planeta desconegut i desert on troba la companyia d’un misteriós i emblemàtic personatge anomenat ‘El Petit Príncep’. Aquest simpàtic i peculiar individu portarà al perdut aviador a fer un viatje fantàstic per un univers màgic on l’accidentat viatger finalment aprendrà la preuada lliçó de que ‘tot el que és essencial és invisible per als ulls’.

El repartiment de l’obra plena d’encant i humanitat va estar protagonitzat per Marc Farrés en el paper de l’aviador i Eneco Marquès com a Petit Príncep. Jana Loparec va interpretar la rosa i al doble del Petit Príncep, Alba Loparec va ser la reina, el comptable i la serp mentre que Pol Álvarez va encarnar el vanitós i el marxant. Valentino Iannuzzi va tenir el paper d’embriac, Abraham Hernández de fanaler, Sergi Farrés va ser el geògraf, Berta Rovira la Flor i finalment Marco López va fer de guineu.

L’equip professional d’actors, actrius i el cos tècnic del grup de Teatre Espiral, amb Trini Escrihuela i Eva Lepe al capdavant, van garantir l’èxit de la vetllada per al públic valldoreixenc.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta