El primer #trashtagvalldoreix recull prop de 1.200kg de deixalles de l’entorn natural...

El primer #trashtagvalldoreix recull prop de 1.200kg de deixalles de l’entorn natural de les masies de Can Cussó i Can Badal

0 269

La primera jornada dedicada a la recollida d’escombraries als boscos de Valldoreix va ser un èxit absolut, que va comptar amb la participació de més d’una seixantena de veïns i veïnes de la vila i dels voltants.

Passaven pocs minuts de les 10 del matí del diumenge 17 de novembre quan els voluntaris es van enfundar els guants i van agafar una bossa d’escombraries per persona i es van endinsar als boscos de l’entorn del Club Esportiu Valldoreix, i les masies de Can Badal i Can Cussó. Ben abrigats, perquè el matí es va llevar assolellat, però fred, la seixantena de persones que van respondre a la crida del 1er #trashtagvalldoreix aviat van començar a retirar els primers residus de les zones naturals i de la llera del torrent de Can Badal.

Poc a poc la muntanya de deixalles, acumulades a tocar de l’entrada del Club Esportiu per a la seva posterior recollida, va anar creixent a base de mobles trencats, ferralla, plàstics i una infinitat de residus domèstics abandonats al bosc de forma irresponsable.

El balanç final no va poder ser més positiu amb un total de 1.200 kg. de brossa recollida i la ferma voluntat entre tots els participants i l’organització de donar continuïtat a la iniciativa amb una propera segona edició, que serveixi per seguir netejant els boscos de Valldoreix d’escombraries i conscienciar sobre la necessitat de mantenir net l’entorn natural de la vila.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta