El torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Tennium de tennis suma 13 edicions al...

El torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Tennium de tennis suma 13 edicions al Club Esportiu Valldoreix

0 403

Els jugadors aspirants a fer-se un lloc als tornejos del circuit ATP estan citats aquest mes de maig al Club Esportiu Valldoreix per disputar el Torneig Vila de Valldoreix, amb què poden sumar mèrits per entrar a formar part del circ del tennis professional mundial.

L’esport d’alt nivell torna a les instal·lacions dels CE Valldoreix amb la disputa del Torneig Vila de Valldoreix, que enguany suma 13 anys organitzant una de les proves de promoció de tennistes professionals més importants a nivell internacional. En total, durant la setmana del 13 al 19 de maig, una seixantena llarga dels millors tennistes joves arribats des d’una vintena de països diferents saltaran a les pistes del club valldoreixenc per disputar el torneig i repartir-se 15.000 dòlars en premis.

32 tennistes disputaran la fase prèvia els dies 13 i 14 de maig, d’on sortiran els vuit classificats que se sumaran al quadre final. En la fase final, que es disputarà entre el 14 i el 19 de maig, seran de nou 32 els jugadors que lluitaran per endur-se el torneig. també el 14 de maig al vespre l’organització donarà el tret de sortida al quadre de dobles, que comptarà amb un total de 16 parelles. La final del trofeu tindrà lloc el diumenge 19 de maig a la pista central del tennis Valldoreix, on es coronarà el guanyador de l’edició 2019 del Torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Tennium.

El torneig arriba enguany a la seva 13a edició, la 9a que s’organitza de manera consecutiva per la BTT Academy i el Club Esportiu Valldoreix, des d’on es vol animar a tota la ciutadania de la vila a gaudir del joc de les joves promeses  del tennis mundial.

Tota la informació sobre l’esdeveniment està disponible al web del club:  www.clubesportiuvalldoreix.com.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta