Els alumnes del Ferran Clua decoren la nova sala de calderes de...

Els alumnes del Ferran Clua decoren la nova sala de calderes de biomassa de l’escola amb un mural

0 466

La idea del mural es creació dels alumnes Carla Latorre, Martí Oñate, Anna Trullenque, Martina Corominas i Adrian Codorniu de la classe de 5è A, que es van imposar al concurs per ser el dibuix escollit per decorar la paret exterior de la sala de la caldera de biomassa estrenada aquest curs. 

La realització del mural va anar a càrrec dels alumnes de 5è del centre que es van encarregar de plasmar de plasmar el disseny fet pels guanyadors a la paret triada per la direcció de l’escola.

La decisió de quin havia de ser el mural va recaure en un jurat que es va reunir a finals d’abril al centre. Els membres del jurat van ser el president Josep Puig, la vocal d’Ensenyament, Susana Herrada; la directora del centre, Marta Puiggalí, tres mestres de l’escola i la mare de l’escola i artista, Montse Cufí.

Montse Cufí va ser també l’encarregada de guiar els alumnes durant la plasmació col·lectiva del mural, un treball que destaca per la vinculació amb les inicials del nom del centre educatiu i al seu dia a dia, amb la representació d’una cadira i un escriptori.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta