Els dos nous autobusos del servei de transport públic de Valldoreix entren...

Els dos nous autobusos del servei de transport públic de Valldoreix entren avui en funcionament

Els vehicles són dos microbusos de la marca Iveco desenvolupats expressament per al servei de Valldoreix per l’empresa Indcar. El model té una capacitat de 29 passatgers, 18 d’ells asseguts.

Els dos nous busos substitueixen la meitat de la flota de 5 vehicles que conformen el servei de transport urbà a Valldoreix. La renovació de la resta de vehicles es farà durant els propers 2018 i 2019, quan quedaran actualitzats la totalitat dels autocars de Valldoreix.

Els vehicles són dos microbusos de 8 metres i mig de llarg i 2 metres i 35 centímetres d’ample, creats exclusivament per al servei de Valldoreix per l’UTE ValldoreixBus, formada per les empreses Marfina Bus S.A. i Soler i Sauret S.A, prestadores del servei de transport urbà a Valldoreix. Els dos models equipen un motor de 3.000 centímetres cúbics EURO VI de 170cv de baixes emissions, equiparables a un motor de gas.

Els dos busos estan adaptats a la mobilitat característica de Valldoreix, amb carrers estrets i girs dificultosos. L’interior dels nous busos es accessible i adaptat per a tot tipus d’usuaris, ja què disposa d’accés ‘low entry’ a les dues portes, així com una rampa desplegable automàticament que permet el fàcil accés a persones en cadira de rodes. Els nous vehicles també incorporen dos parells de seients a l’altura del terra per a viatgers i viatgeres amb dificultats de mobilitat.

La presentació dels autocars va tenir lloc ahir a la plaça de l’estació de Valldoreix amb la presència del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig; la vocal de Mobilitat de l’EMD, Susana Herrada; el gerent de Sarbus, Miguel Ángel Salas i el Conseller Delegat de Soler i Sauret, Joan Soler. Per Josep Puig, la incorporació dels nous busos a la flota de Valldoreix suposa ‘una millora del servei, que guanya en eficàcia, comoditat, el la línia que estem treballant per dotar Valldoreix dels millors serveis’. Joan Soler de la seva banda va destacar ‘el cas d’èxit del transport urbà de Valldoreix amb més de 400.000 viatges a l’any. Un cas únic per a un poble d’aquestes característiques’.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta