Els Premis Sant Cugat 2018 reconeixen la tasca de la fundació valldoreixenca...

Els Premis Sant Cugat 2018 reconeixen la tasca de la fundació valldoreixenca Jeroni de Moragas

El Teatre-Auditori de Sant Cugat va acollir diumenge 31 de març l’entrega dels Premis Sant Cugat 2018. La fundació Jeroni de Moragas, que l’any passat va celebrar els seus 25 anys, va ser una de les entitats reconegudes pel guardó. 

La gala de lliurament de la 14ª edició dels premis a les assiociacions i personalitats més destacades de l’any 2018 a Sant Cugat va omplir el Teatre-Auditori santcugatenc per premiar la tasca de la fundació valldoreixenca Taller Jeroni de Moragas, centrada en afavorir la inclusió social de persones amb discapacitats psíquiques i intel·lectuals.

El Taller Jeroni de Moragas, que el 2018 va celebrar el seu 25è aniversari, porta un quart de segle lluitant a Valldoreix per la igualtat d’oportunitats de les persones amb diversitat funcional. El centre va commemorar l’aniversari l’any passat amb actes com l’organització d’un partit de futbol amistós entre l’equip del taller i la Penya Special Barça, la presentació del patronat d’honor dels actes commemoratius al Claustre del Monestir de Sant Cugat i la cursa solidària ‘Pas Per Tu’, amb un recorregut de 5,5 kilòmetres per la ciutat.

A més de la fundació Jeroni de Moragas, el Club Voleibol Sant Cugat, el Cor de Gòspel Sant Cugat, l’estudiant Cristina Grau Vílchez i el crític cultural Eduard Jener també van rebre el reconeixement dels Premis Sant Cugat 2018, d’entre un total de 15 candidatures finalistes.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta