Els Pressupostos participatius de Valldoreix es decidiran entre 24 propostes

Els Pressupostos participatius de Valldoreix es decidiran entre 24 propostes

Avui s’ha posat en marxa la plataforma de votacions per triar el projecte més votat per la ciutadania per decidir a què es dedicaran els 100.000 euros destinats als Pressupostos Participatius de Valldoreix. (http://consultes.valldoreix.cat). El termini de votacions s’allargarà fins el dia 26 de juny, quan es tancarà la fase de votacions del procés. Durant aquest període podran votar totes les persones empadronades a Valldoreix que tinguin 16 anys o més, d’acord amb el cens del padró tancat del dia 8 de juny de 2017.

Al llarg de la fase propositiva del procés participatiu es van presentar 84 propostes, de les quals la comissió tècnica ha validat un total de 24 projectes definitius, que passen a la fase de votacions i de la qual sortirà el projecte/s que s’acabarà executant

Les 24 propostes estan agrupades en 5 àmbits temàtics: Mobilitat, Cultura, Medi Ambient, Equipaments i Urbanisme. Les propostes finalistes es poden consultar en al web a l’apartat Propostes ciutadanes. També s’exposaran a partir del 5 de juny al vestíbul i la Sala de Plens de la Casa de la vila.

Els resultats de les propostes es donaran a conèixer el 4 de juliol a les 18:00h. a la sessió informativa dels Pressupostos Participatius que se celebrarà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila. A partir del mateix dia 4 de juliol es podrà consultar el resultat al mateix web.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta