Enric Cruz subsitituirà a Ramon Salmurri com a entrenador del Club Handbol...

Enric Cruz subsitituirà a Ramon Salmurri com a entrenador del Club Handbol Valldoreix

0 585

El fins ara entrenador de l’Handbol Sant Cugat “C”, Enric Cruz, dirigirà al Club Handbol Valldoreix la propera temporada substituint al fins ara preparador del primer equip, Ramon Salmurri.

 El Club Handbol Valldoreix ha comunicat que l’entrenador Salmurri no estarà al capdavant del primer equip de l’Handbol Valldoreix la pròxima temporada, tot desitjant sort i encert als propers projectes esportius del míster santcugatenc. El seu substitut serà Enric Cruz, el ja exentrenador del Handbol Sant Cugat ‘C’ i antic segon entrenador del primer equip del Sant Cugat de Handbol.

El club valldoreixenc ha volgut agraïr a Salmurri els seveis prestats a l’entitat durant tots els anys en què ha exercit amb èxit i un gran treball el càrrec de preparador del primer equip. El nou cap tècnic del club Enric Cruz (Kike) ha estat l’entrenador del Sant Cugat ‘C’ de les últimes temporades, aconseguint dos ascensos de categoria, i ha format part de l’equip tècnic del Club Handbol Sant Cugat ‘A’, equip de categoria Nacional.

Kike Cruz estrenará el càrrec avui divendres 15 de juny dirigint el partit amistós internacional entre l’Handbol Valldoreix i l’equip danès Copenhagen Business School, amb la presència de l’històric jugador de l’Handbol Sant Cugat, Gorka Herrero. La cita esportiva es disputarà al Pavelló de Valldoreix a les 21:30h i serà el primer de Kike com a nou entrenador del primer equip i l’últim partit de la temporada.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta