InfoValldoreix

InfoValldoreix

Monogràfic: Nova Centralitat de Valldoreix

Monogràfic: Nova Centralitat de Valldoreix. Febrer 2015 En aquesta revista podeu trobar informació sobre el projecte de la Nova Centralitat de Valldoreix. Podeu trobar els reportatges: Antecedents: qualificació urbanística; història cessió espais…; Procés participatiu: els usos de la nova Centralitat; Concurs d’idees; La nova Centralitat: exposició; El projecte guanyador; 10 mentides i 10 veritats sobre La Centralitat; i A partir d’ara…

Monogràfic: Soterrament de les línies d’alta tensió. Febrer 2015 En aquesta revista podeu trobar informació sobre la finalització dels treballs de soterrament de les línies d’alta tensió. Podeu trobar els reportatges: L’arribada de l’alta tensió a Valldoreix; Valldoreix sota l’ombra de les torres: 100 anys d’evolució de la vila; Línies d’alta tensió a Valldoreix i Mira-sol: Història d’un soterrament; i l’entrevista al president de l’EMD Josep Puig.

Portada Monogàfic Torres Alta
Portada InfoValldoreix 76

InfoValldoreix 76. Novembre 2014 En aquest infoValldoreix podeu trobar informació sobre les últimes passes per posar fi a la desaparició de les línies d’alta tensió, la presentació del circuit de ‘Sumant Capacitats’, dos reportatges sobre la Festa Major 2014 i la Brigada d’Obres i una entrevista amb la pregonera Clara Caso, directora de l’escola Ferran i Clua.

InfoValldoreix 75. Juliol 2014 En aquest InfoValldoreix trobareu informació sobre el pla d’inversions de l’EMD per al 2014, l’arribada del transport urbà a tots els barris de Valldoreix i l’entrevista a l’esquiador de Valldoreix Pol Carreras.

info valldoreix_75_defi(corretgit).indd
Portada InfoValldoreix 74

InfoValldoreix 74. abril 2014 En aquest InfoValldoreix trobareu informació de la Nova Mobilitat a Valldoreix, de les 5 Milles Femenines de Valldoreix 2014, de l’estat econòmic de l’EMD: Uns comptes que asseguren el futur. També trobareu l’entrevista a Bernat Gisbert, nou responsable de l’àrea de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones de l’EMD de Valldoreix.

InfoValldoreix 73. Gener 2014 En aquest InfoValldoreix us parlarem de les Festes de Nadal 2013-14 a Valldoreix, del pressupost 2014 de l’EMD-Valldoreix, entrevistem a Josep Puig, President de l’EMD de Valldoreix, us presentem la nova Sala d’exposicions de l’EMD-Valldoreix, el Dia de la Dona, els Patis Oberts i el Camp de futbol.

Portada InfoValldoreix 73
Portada InfoValldoreix 72

InfoValldoreix 72. Octubre 2013 En aquest InfoValldoreix podreu trobar informació sobre El nou Reglament d’Organització Municipal (ROM), la Festa Major 2013 i el seu pregoner, en Fèlix Mestres. També us parlem sobre la nova Zona Esportiva que ja està a disposició de tots els veïns de Valldoreix.

InfoValldoreix 71. juliol 2013 En aquest infoValldoreix trobareu informació sobre els consells de seguretat per a l’època de vacances d’estiu, la urbanització del C / Mestra Casesnoves i camí Can Cadena, les obres del Passeig del Nard, l’hort solidari de Càritas a Valldoreix i l’entrevista al president del VEN Alfonso Romero.

Portada InfoValldoreix 71
Portada InfoValldoreix 70

InfoValldoreix 70. Maig 2013 En aquest infoValldoreix podeu trobar informació sobre el pressupost 2013, consells per evitar els robatoris i mantenir el foc lluny de Valldoreix, sobre plagues de l’escarabat morrut roig i el mosquit tigre, les 5 Milles Femenines de Valldoreix 2013 i les noves pistes de pàdel Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix. També entrevistem a l’artista Kan Masuda.

InfoValldoreix 69. Gener 2013 En aquest infoValldoreix podeu trobar informació sobre els la cavalcada de Reis a Valldoreix, sobre la brigada del CIRE que neteja les rieres de Valldoreix, sobre el Carnestoltes i el Dia Internacional de la Dona 2013. També entrevistem a l’artista Miquel Pellicer.

Portada InfoValldoreix 69