Josep Puig renova la presidència de l’EMD-Valldoreix i allarga el seu mandat...

Josep Puig renova la presidència de l’EMD-Valldoreix i allarga el seu mandat fins els 12 anys

0 403

El candidat de Junts per Valldoreix ha aconseguit recavar un total de 1505 vots, superant en més de 200 vots el candidat de Guanyem Valldoreix, Xavier Humet, que ha sumat el suport de 1301 veïnes i veïns. Susanna Casta ha estat la 3a presidenciable més votada amb 520 sufragis.

Al final de la nit electoral Josep Puig va aconseguir imposar-se en 6 de les vuit taules de la secció 3a, corresponent a Valldoreix. En concret, Puig va guanyar a les quatre meses del col·legi electoral de l’Escola Ferran i Clua i en dues de les quatre meses del centre de votació del Casal de Cultura, mentre que Humet només es va poder imposar en les dues taules restants. La resta de candidats que concorrien a les eleccions a la presidència de l’EMD es van situar, per ordre de més a menys vots: Sergio Blázquez de Ciudadanos amb 391 vots; Marta Salvador del PP amb 212 suports; i David Sempere de Primàries Sant Cugat amb 88 sufragis.

Pel que fa a les comptessa municipal, Junts per Valldoreix també va esdevenir la força més votada a les 8 meses de la vila, amb un total de 1204 vots. El segon partit amb més suports va ser ERC amb 894. En tercer lloc es va situar la CUP amb 469 sufragis, que va superar, per poc menys de 20 vots, els 451 suports aconseguits per Ciudadanos. El PSC es va situar en quarta posició amb un total de 412 vots i, més enrere, van quedar el PP (246); Sant Cugat en Comú (149); Units per Sant Cugat (135); Vox (90); Podem (86); Primàries Sant Cugat (55); i Proposem (20).

Amb aquests resultats a Valldoreix, el Ple de la Junta de Veïns estarà encapçalat per la presidència de Josep Puig, que comptarà per governar amb 3 vocalies de Junts per Sant Cugat. Tot i ser la força més votada, la candidatura guanyadora perd un representant i es queda sense la majoria de vocals amb que comptava en el darrer mandat. ERC aconsegueix dues vocalies i dobla la representació que tenia fins ara. La resta de membres de la Junta de Veïns seran: una vocalia de la CUP, una vocalia del PSC i una vocalia de Ciudadanos.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta