La 5a edició de la Oktoberfest Vall d’Or trasllada la festa de...

La 5a edició de la Oktoberfest Vall d’Or trasllada la festa de la cervesa de Munich al cor de Valldoreix

L’Oktoberfest a Valldoreix arriba aquest proper dissabte a l’Espai Garden amb actuacions musicals, espectacles tradicionals bavaresos, a més de concursos de vestimenta tradicional de la regió alemanya.

La cinquena edició de l’Oktoberfest Vall d’Or arriba aquest cap de semana a Valldoreix per traslladar l’Espai Garden, a tocar de la Casa de la Vila, al centre de Munich i gaudir de la tradicinal festa de la cervesa que se celebra cada any a la capital bavaresa. La jornada s’allargarà tot el dia, ja que s’inaugurarà a les 12 del matí i tancarà portes a la 1 de la matinada.

L’actuació de la Big Band de l’Escola de Música de Valldoreix, a les 12:00h será el primer plat d’una jornada gastronòmica i de folclore, que seguirà a les 14:00h quan els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de l’actuació de 25 músics bavaresos, els `Blaskapelle Ei-gspuit’, arribats a Valldoreix des d’Alemanya per encendre l’ambient de la festa valldoreixenca.

Després de dinar, a partir de les 18:00h será el torn del concert de la banda de rock ‘Vinylics’, que donaran pas al concurs de vestimenta tradicional bavaresa. Tots els assistents que vagin a l’Oktoberfest de Valldoreix vestits com un veritable bavarès/a, tant si participen al concurs com si no, l’organització els premiarà amb una primera cervessa gratuïta.

A partir de les 21:00h es preveu que comenci el sopar on els assistents gaudiran dels àpats alemanys tradicionals, acompanyats de café i rebosteria típica de la regió bavaresa. Els infants valldoreixencs també tindran el seu lloc a l’esdeveniment, amb una zona d’activitats infantils i familiars al mateix espai.

La música rock dels ‘The Blues Breakers’ acompanyarà el sopar fins la 1 de la matinada, quan es donara per acabada la 5ª edició de festa de la cervesa a Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta