La 6ª edició de l’Oktoberfest de Valldoreix creix i tindrà enguany una...

La 6ª edició de l’Oktoberfest de Valldoreix creix i tindrà enguany una durada de dos dies

La festa bavaresa torna un any més a Valldoreix per transportar la vila al bell mig de la ciutat de Múnic amb rebosteria, àpats i cervesa alemanya, música típica bavaresa, el concurs de vestimenta tradicional del länder alemany i una zona de jocs infantils per als més menuts.

La festa d’Octubre de Múnic no passarà desapercebuda a Valldoreix aquest cap de setmana amb la sisena edició de l’Oktoberfest organitzada per l’Associació de Veïns Vall d’Or i voltants del Mas Roig. L’associació i l’EMD de Valldoreix organitzen, per primer cop en la seva història, dos dies de diversió dins un ambient propi de la Theresienwiese de Múnic per omplir l’Espai Garden amb actuacions musicals, menjar i cervesa tradicionals de la capital bavaresa i el ja tradicional concurs de vestis típics de Baviera.

Les portes de l’Espai Garden, a tocar de la Casa de la Vila, s’obriran de bat a bat divendres de 18:00h i fins les 23:00h per acollir tothom qui s’apropi a conèixer les costums i tradicions alemanyes a l’Oktoberfest, mentre que dissabte el festeig s’allargarà des de les 12 del matí fins la una de la matinada. Durant dues intenses jornades, la vila es traslladarà a la capital de Baviera per gaudir d’una de les celebracions tradicionals més famoses d’Alemanya i més reconegudes a nivell internacional. Durant la festa els assistents podran gaudir de música folklòrica, a més del concurs de vestimenta tradicional bavaresa, on l’organització premirarà als assistents que aconsegueixin viure l’experiència completa de l’Oktoberfest vestint-se com un autèntic ciutadà bavarès/a.

La 6ª festa de la cervesa valldoreixenca serà l’últim acte enmarcat dins d’un programa d’actes de la Festa Major de Valldoreix que ha destacat per la seva elevada participació ciutadana.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta