La Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’ arriba a la 2a edició amb...

La Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’ arriba a la 2a edició amb més obres i més presència internacional

0 557

El certamen escultòric creix en participació i en espais, amb la inclusió del Bosc de la Serreta com a sala d’exposicions a l’aire lliure, on reposaran les diferents obres, juntament amb el Parc de Sant Cebrià i el Club Esportiu Valldoreix.

Un total de 30 creacions escultòriques prendran part en l’edició d’enguany de la Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels somnis’, que tindrà més presència internacional amb la participació d’artistes arribats de Veneçuela, Itàlia, Alemanya i Xina, juntament amb escultors catalans i espanyols. La tria de la trentena d’obres s’ha fet a partir d’un llistat de 34 projectes, dels quals se n’han descartat 4 per no complir amb els requisits mínims exigits pel jurat.

Enguany el jurat de la biennal està format per l’escultor i professor de Belles Arts de l’UB, Josep Roy; l’escultor i professor de la Escola Massana, Tom Carr; la historiadora i crítica d’art, l’Imma Pueyo; l’escultor santcugatenc Pep Codó; la directora del CRBMC Àngels Solé; i el marxant i col·leccionista d’art Tom Madoock. Seran ells i elles els encarregats de triar les 3 obres que s’enduran el reconeixement i els premis de l’edició 2018 de la biennal. En concret el concurs repartirà 2 premis de 5.000 euros a les obres que més destaquin per la seva ‘singularitat’ i pel seu ‘missatge’, mentre que entregarà un tercer premi de 3.000 euros a l’artista emergent, que no pot comptar amb més de 30 anys.

L’exposició de les peces artístiques als diferents espais de Valldoreix es farà entre els dies 20 d’octubre i 20 de desembre de 2018, quan es donaran a conèixer quines seran les obres guanyadores de la 2a edició de la Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels somnis’.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta