La botifarrada popular a la Cuina del Mercadet de Valldoreix esdevé un...

La botifarrada popular a la Cuina del Mercadet de Valldoreix esdevé un èxit amb més de 200 comensals

La proposta culinària de l’EMD de Valldoreix al Mercadet ja s’ha convertit en una cita inel·ludible per a la ciutadania valldoreixenca, que va gaudir dissabte d’una botifarrada popular, del sorteig d’una panera de productes del Mercadet i del lliurament de premis del concurs de fotografia a Instagram.

 Centenars de persones es van aplegar el 13 d’abril a la Pl. de l’Estació per tastar una bona ració de botifarra amb mongetes a càrrec de l’Entitat Municipal de Valldoreix, amb el suport de l’associació Asomercat i la Diputació de Barcelona. A partir del migdia tothom qui es va apropar al valldoreixenc carrer Bruc va poder gaudir d’aquest tradicional plat la gastronomia catalana per un preu mòdic de 5 euros.

El sorteig d’una gran panera amb productes de totes les parades del mercadet i l’entrega de premis del concurs de fotografia de l’anterior convocatòria de la cuina del mercadet van completar el programa d’actes de dissabte a l’espai de compra i venda ambulant. Carme Ramírez es va alçar amb el premi en la categoria de paradetes no-alimentàries, mentre que els productors de verdura i fruïta ecològica de la Coop. l’Ortiga de Can Monmany, van guanyar el guardó de la categoria de paradetes alimentàries.

En anteriors convocatòries de la Cuina del Mercadet, la ciutadania valldoreixenca va poder degustar altres plats típics de la gastronomia catalana com una calçotada, una arrossada o una escudella popular. La iniciativa gastronòmica, que l’EMD organitza cada tres mesos, tornarà a la vila per rebre la Festa Major i durant les properes festes de Nadal.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta