La Cavalcada de Reis 2019 de Valldoreix estrena recorregut

La Cavalcada de Reis 2019 de Valldoreix estrena recorregut

Carrers il·luminats, 14 carrosses engalanades i una multitud de grans i petits que ompliran carrers i places el 5 de gener són els principals arguments de la benvinguda que la Valldoreix donarà als Reis Mags de l’Orient, en la seva visita a la vila, amb canvis en el seu itinerari habitual com a principal novetat.

L’EMD de Valldoreix ha decidit estrenar un nou recorregut per l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Valldoreix, que donarà el tret de sortida de la rua a partir de les 17:30h des del carrer Sant Albert amb Av. Bilbao, passant per la Pl. Can Cadena. La desfilada girarà llavors cap a Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer fins a la Pl. Mas Roig, des d’on girarà cap al Pg. Mas Roig i el Carrer Núria, per desembocar de nou a la Rbla. M. J. Verdaguer i acabar a la plaça de l’Assumpció. Al seu pas pels carres de Valldoreix els tres Reis repartiran un total de 350 quilos de caramels entre els assistents a la corrua reial.

Durant el trajecte de la Cavalcada, un jurat format per un representant de cada força política amb presència al consistori i representants del teixit associatiu i cultural de Valldoreix seran els encarregats de triar la carrossa guanyadora del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis de Valldoreix 2019.

Per evitar les incidències de trànsit durant la Cavalcada l’EMD ha dissenyat un dispositiu que preveu el tancament dels carrers que desemboquen a la Rbla. Verdaguer al pas de les carrosses, obrint el pas dels carrers per on la desfilada ja hagi passat o encara no hagi arribat. El dispositiu de trànsit també preveu la prohibició d’aparcar al carrer Sant Albert (entre el C/ Rosàs i C/ Bolívia) i al carrer Verdum amb el Passeig de l’Ametller. Aquests espais seran, respectivament, des d’on començarà el recorregut de la Cavalcada i on estacionaran les carrosses un cop finalitzi la processó.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta