La línia V4 de l’autobús urbà de Valldoreix rep modificacions per adaptar-se...

La línia V4 de l’autobús urbà de Valldoreix rep modificacions per adaptar-se a la demanda de viatgers

Els nous canvis de millora del servei de transport urbà de l’EMD a Valldoreix inclouen la modificació de la freqüència de pas dels dos recorreguts de la línia taronja d’autobús (4.1 i 4.2), amb la finalitat d’oferir un servei més eficient i adeqüat als usuaris.

Amb les xifres de passatgers dels recorreguts Estació-La Serreta i Estació-Ferran i Clua sobre la taula, la modificació proposa un recorregut més equilibrat i adequat a les necessitats dels veïns i veïnes de la vila, amb un un reforç de la branca 4.1 de la línia taronja.

Abans de la modificació, l’autobús urbà de Valldoreix recorria l’itinerari 4 amb 22 sortides repartides a parts iguals entre el recorregut que va de l’Estació de FGC cap a l’escola Ferran i Clua i l’itinerari entre l’estació de ferrocarril i el barri de La Serreta. Davant la descompensació d’afluència entre la línea V4.1 i la V4.2, l’EMD de Valldoreix ha decidit reforçar el camí que va cap a l’escola. La mesura inclou un augment d’11 a 19 voltes de l’autobus 4.1 i una reducció a només 3 sortides del 4.2, ja que la demanda d’aquesta línia es produeix als horaris de sortida i entrada del CEIP Ferran i Clua.

Els horaris i els recorreguts de totes les línies de transport públic de Valldoreix estan a disposició de tota la ciutadania a través del següent enllaç

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta