La Mostra de Teatre a Valldoreix posa a la venda les entrades...

La Mostra de Teatre a Valldoreix posa a la venda les entrades anticipades per a l’edició 2020

0 109

Ja estan a la venda les entrades anticipades per a l’edició 2020 de la Mostra de Teatre a Valldoreix, que se celebrarà tots els caps de setmana del mes de novembre a les instal·lacions del recinte cultural valldoreixenc. Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros cada representació i estan disponibles a l’Oficina de Cultura de l’EMD de Valldoreix (Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, 185) en horari de dimarts de 8.00 a 14.00h i dijous de 17.00 a 19.00h. També us podeu posar en contacte amb l’Oficina de Cultura a través dels telèfons 93 674 27 19 i 93 589 82 69.

La primera cita del cicle teatral està programada per dissabte dia 7 de novembre a les 20h a la Nau de Cultura, on es podrà veure l’obra ‘Mi robot y yo’ a càrrec de la companyia Magma 2011 del barri de La Serreta. Pel que fa al diumenge dia 15 de novembre el programa de la mostra ens oferirà la representació de la ‘Farsa del banyut apallissat’ a càrrec del Cercle – Grup de Teatre dels Marxosos del Vallès, que donarà inici a les 18h a la Nau de Cultura.

La tercera parada de la mostra serà el diumenge 22 de novembre a les 18h la Nau de Cultura i tindrà un marcat caràcter musical, ja que qui pujarà a l’escenari seran els membres de la coral jove Music’Al Cor, que donaran veu i vida als personatges de la pel·lícula ‘El gran showman’.

La cloenda del certamen escènic anirà a càrrec de la reputada directora i actriu valldoreixenca Marta Angelat, qui dissabte dia 28 de novembre a partir de les 20h pujarà a l’escenari de Sala del Casal de Cultura per representar el relat ‘Vides de gos’. El text, escrit per ella mateixa, fa un repàs a la vida d’una dona a través dels seus gossos i està produïda per la companyia Q-ars Teatre

Enguany l’adquisició d’entrades anticipades és més important que mai atès que, donades les circumstàncies de crisi sanitària, s’aplicaran les mesures decretades per contenir la Covid-19 i l’aforament serà limitat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta