La nova Junta de Veïns de l’EMD-Valldoreix es constitueix aquest dissabte a...

La nova Junta de Veïns de l’EMD-Valldoreix es constitueix aquest dissabte a les 18h

0 300

La sessió de constitució del plenari pel mandat 2019-2023 d’aquest dissabte servirà per renovar en el càrrec a Josep Puig i Belman, com a president de l’Entitat Municipal i per nomenar dels 8 vocals que formaran el Ple de la Junta de Veïns de l’EMD-Valldoreix els propers 4 anys.

La Casa de la Vila de Valldoreix es vestirà de gala aquest dissabte 15 de juny per celebrar l’acte de nomenament de Josep Puig com a president de l’EMD i el nomenament dels 8  vocals de les 5 formacions polítiques que han obtingut representació a la Junta de Veïns després de les eleccions municipals del passat 26 de maig.

Un cop Josep Puig sigui oficialment hagi pres possessió del càrrec de president de l’Entitat Municipal de mans de la secretària interventora de la corporació, el president passarà a prendre jurament, un per un, als 8 vocals de la Junta de Veïns. D’una banda, el grup de Junts per Sant Cugat-Valldoreix estarà representat pel propi Josep Puig, Susana Herrada, Bernat Gisbert i Elena Degollada, que formaran l’equip de goven. D’altra banda, l’oposició la formaran el grup municipal d’ERC-MES, que estarà representat per Lluc Cahís i Jaume Sanmartí; mentre que Ferran Margineda, Anna Cano i Susanna Casta representaran els grups de la CUP, Ciutadans i del PSC, respectivament.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta