La nova sala de calderes de biomassa del Ferran Clua es decorarà...

La nova sala de calderes de biomassa del Ferran Clua es decorarà amb un mural creat per 5 alumnes de 5è del centre

0 1674

Carla Latorre, Martí Oñate, Anna Trullenque, Martina Corominas i Adrian Codorniu són els alumnes de la classe de 5è A de l’Escola Ferran i Clua que s’han imposat al concurs per ser el dibuix escollit com a mural que decorarà la paret exterior de la nova sala de la caldera de biomassa que ha estrenat el centre aquest curs.

Al concurs es van presentar 10 obres fetes per grups pels alumnes del 5è curs, qui seran igualment els encarregats de plasmar el disseny dels guanyadors a la paret triada per la direcció de l’escola.

El jurat del concurs es va reunir el dilluns al mateix centre per deliberar sobre quina havia de ser l’obra guanyadora. Els membres del jurat van ser el president Josep Puig, la vocal d’Ensenyament, Susana Herrada; la directora del centre, Marta Puiggalí, tres mestres de l’escola i la mare de l’escola i artista, Montse Cufí.

Al final la pintura guanyadora va rebre un ampli suport de tots els membres del jurat que van destacar el caràcter de l’obra molt vinculat a les inicials del nom del centre educatiu i al seu dia a dia, amb la representació d’una cadira i un escriptori.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta