La representació de ‘Quatre Actrius’ de Teatre l’Espiral posa la cirereta a...

La representació de ‘Quatre Actrius’ de Teatre l’Espiral posa la cirereta a 25 anys de Mostra de Teatre

0 153

Les actrius Trini Escrihuela, Anna Pou, Encarna Adelantado i Natalia G. Valbuena van protagonitzar la cloenda de la 25ª mostra de teatre a la Nau, amb la representació de l’obra ‘Quatre actrius’ del dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet.

El pati de butaques de la Nau de Cultura es va omplir diumenge 4 de novembre per gaudir de la cloenda de la 25ª Mostra de Teatre de Valldoreix, que de la mà del Grup de Teatre l’Espiral va portar a escena el muntatge ‘Quatre actrius’. Aquesta edició ha estat l’última organitzada per l’Espiral, ja que a partir de l’any que ve l’associació teatral deixarà l’organització de la mostra en mans de l’Entitat Municipal de Valldoreix.

L’adaptació de l’obra del mestre Benet i Jornet, sota la direcció d’Àngels Zamora, va posar el colofó a una Mostra de Teatre, que enguany ha celebrat un quart de segle sobre els escenaris. L’excepcional representació de ‘Quatre Actrius’ va capbussar el públic dins de la història compartida entre tres actrius i una alumna de teatre. L’obra desgrana els sentiments més profunds i ocults d’amistat, enveja i admiració que han crescut entre entre aquestes dones dins el món del teatre. El repartiment va estar format per Natàlia G. Valbuena en el paper de ‘noia’, Trini Escrihuela com a ‘Glòria’, Anna Pou fent de ‘Maria’ i Encarna Adelantado va interpretar a ‘l’Assumpta’.

Amb aquesta representació, el Grup de Teatre Espiral posa punt final a 25 anys de Mostra de Teatre de Valldoreix i passa el relleu de l’organització d’aquesta reconeguda exhibició teatral a l’Entitat Municipal de Valldoreix a partir de 2019, quan està previst que l’administració posi en marxa una programació estable al teatre de la Nau de Cultura.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta