Land of Coconuts i els alumnes de l’EMV tanquen el 5è Cicle...

Land of Coconuts i els alumnes de l’EMV tanquen el 5è Cicle de Concerts a la Nau de Cultura

0 283

L’Escola de Música de Valldoreix es va posar de gala ahir a la tarda per celebrar la cloenda de la 5ª edició del Cicle de Concerts de l’EMV a la Nau de Cultura. Els alumnes del centre van estar acompanyats a sobre de l’escenari pel grup barceloní Land Of Coconuts, que compta amb un profesor de l’escola entre els seus integrants.

Els protagonistes de la vetllada musical van ser els alumnes integrants de l’Orquestra de l’EMV que van compartir l’escenari de l’equipament cultural de Valldoreix amb la banda de rock alternatiu Land Of Coconuts. El concert va començar quan passaven pocs minuts de les 18:00h i el repertori es va centrar en la presentació de les cançons del darrer treball d’estudi del grup convidat.

El recital musical va servir per abaixar el teló del V Cicle de Concerts de l’Escola de Música, que al llarg de les seves 5 edicions s’ha caracteritzat per juntar sobre l’escenari els joves músics de l’escola amb grups professionals. La iniciativa ha servit per apropar el màxim posible l’alumnat a la sensació real d’un concert i que d’aquesta manera vagin guanyant experiència. En aquest cas, la banda dels alumnes de l’EMV es va encarregar d’acompanyar els temes dels Land of Coconuts, amb arranjaments específics per a l’orquestra del centre.

La propera cita de l’Escola de Música de Valldoreix amb els escenaris será aquesta tarda a la Sala de Plens de l’EMD-Valldoreix, amb un concert dels conjunts instrumentals de corda, format per guitarres i pianos, a partir de les 19:00h.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta