L’’Arrós Melós’ del restaurant Wall 57 guanya el 1er Concurs Gastronòmic Valldutapes...

L’’Arrós Melós’ del restaurant Wall 57 guanya el 1er Concurs Gastronòmic Valldutapes de la Festa Major

0 243

El certamen culinari celebrat el diumenge 15 a la plaça del Casal de Cultura va aplegar més d’un miler de persones, que van tastar i valorar les 14 tapes preparades pels 7 restaurant participants al concurs. 

Wall 57, Momotaro, El Jardí de les Delícies, Bar Sol, Foodies, La Rampa 23 i Tapa’s Road són els 7 restaurants valldoreixencs que es van presentar a la 1a edició del Concurs Gastronòmic de la Festa Major de Valldoreix, Valldutapes. La cita, que va tenir lloc a la plaça del Casal de Cultura durant la trobada Castellera de Festa Major, va resultar un èxit de públic i de participació amb més de 700 tiquets venuts, el que suposa més de 1400 tapes servides pels restaurants participants.

La tapa guanyadora del concurs es va triar per decisió popular a partir del vot de 221 persones, que van triar la seva tapa preferida responent el formulari que es donava amb el tiquet de consumició. Al final la tapa més votada, que va rebre un total de 52 vots, va ser l’’Arrós Melós’ preparat pel restaurant Wall 57, ubicat al número 57 de la Rbla. Mn. J. Verdaguer. En segon lloc, amb 41 vots, va quedar el ‘Liguria Mochi’ elaborat pel restaurant japonès Momotaro, ubicat a la Pl. Pompeu Fabra. El tercer lloc, amb 30 vots, va correspondre a la tapa ‘Mini Hamburguesa de Calamar’ del Bar Sol, ubicat a la Rbla. Mn. J. Vedaguer, 113.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta