L’Associació Anita organitza una nova edició del concert solidari ‘La música cura’...

L’Associació Anita organitza una nova edició del concert solidari ‘La música cura’ contra el càncer infantil

La barcelonina Sala Bikini acollirà el proper 9 de maig el concert solidari ‘La música cura’, organitzat per l’Associación Anita i protagonitzat pel grup de rock ‘Los brazos’, amb l’objectiu de recaptar fons pel seu projecte d’investigació del càncer de cèl·lules germinals infantil.

L’Associació Anita, entitat especialment destacada a Valldoreix per la seva intensa lluita contra el càncer germinal infantil, organitza el proper dijous 9 de maig un concert solidari. El grup de rock ‘Los brazos’ actuarà a la Sala Bikini a partir de les 21:00h i, un cop acabat el concert, l’entitat ha preparat un generós sorteig de regals adreçat a tots els assistents. El preu de l’entrada és de 17,5 euros, mentre que qui vulgui contribuir a la causa i no pugui assistir a la festa podrà participar amb un donatiu de 5 euros.

El grup basc ‘Los brazos’, nascut a Bilbao l’any 2011 i format per el trio Koki Chamorro, William Gutiérrez i Txemi Gándara, presentarà a la Bikini el seu àlbum ‘LIVE 2015-2017’, un disc que compta amb un recull de gairebé una trentena de cançons interpretades a la gira que el grup va fer durant dos anys. La banda ja va col·laborar amb l’Associació Anita l’any 2015 publicant el single ‘Magic’, amb l’objectiu de recaptar finançament per a la investigació del càncer del desenvolupament infantil. Un cop caigui el teló de l’actuació musical, l’Associación Anita realitzarà el sorteig entre tots els assistents de productes de les marques Mat-Woman, Casa Ravella, La Calsina, 5º Pino, Grupo San Telmo, Bigudí i Olis Bargalló, que col·laboren amb la causa.

La venda d’entrades pel concert, del qual la totalitat dels guanys es destinaran al Laboratori d’Investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, està disponible al web de l’associació, www.asociacionanita.org/concierto, o al web de Bikini, www.bikinibcn.com/event/la-musica-cura-asociacion-benefica-anita.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta