L’APVV fabrica i compra mascaretes protectores i les reparteix a les residències...

L’APVV fabrica i compra mascaretes protectores i les reparteix a les residències d’avis i comerços de Valldoreix

L’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV), associació veïnal degana de la vila, ha decidit donar un pas endavant i fer un donatiu solidari de 1.000 euros per a la compra de mascaretes protectores contra el contagi del coronavirus i repartir-les entre els comerços, residències d’avis i centres assistencials de la vila, vista la dificultat d’obtenir aquests elements de protecció en el mercat actual.

En concret, la junta directiva de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV) ja ha rebut una comanda, feta a través d’una plataforma de comerç online, de 560 mascaretes i teixit per poder fabricar més màscares protectores, gràcies a l’ajuda de les professores i voluntàries dels tallers de costura de l’entitat. En total l’APVV ha repartit més de 800 mascaretes, entre les adquirides i les que han pogut confeccionar manualment amb el material comprat.

A banda de l’aportació de 1.000 euros que es fa des de l’entitat, l’APVV ha demanat a la resta d’associacions i entitats de Valldoreix, així com a les persones particulars que vulguin i puguin, que se sumin al seu projecte solidari amb donatius econòmics, que s’aniran aplegant per fer properes comandes de material de protecció contra la pandèmia de coronavirus.

Amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa, l’APVV vol sumar el seu gra de sorra a la tasca que estan duent a terme altres conciutadans com els metges, infermeres, sanitaris, cossos de seguretat, transportistes, empleats de botigues i supermercats d’alimentació, neteja, gestories… en la lluita per fer front a la Covid-19.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta