L’EMD celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una xerrada sobre...

L’EMD celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una xerrada sobre la vespa asiàtica

0 406

L’Entitat Municipal de Valldoreix organitza una conferència informativa que, amb el títol ‘Vespa velutina: què n’hem de saber?’, aprofundirà sobre tot el que cal saber sobre la vespa depredadora asiàtica. La cita s’ha fixat pel 5 de juny a les 19:30h, a càrrec del professor de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, Jaume Cambra.

La darrera reunió del Consell Sectorial de Medi Ambient de l’EMD-Valldoreix ha acordat oferir a la ciutadania un complet col·loqui sobre la vespa asiàtica (vespa velutina), una espècie invasora i perjudicial per al medi ambient, estesa per Collserola. La cita serà a la Sala de Plens de l’EMD el pròxim dimecres 5 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Jaume Cambra Sánchez, professor de botànica i micologia de la UB, especialitzat en gestió i restauració del medi ambient i conservació de la biodiversitat serà l’encarregat de conduir la sessió. Cambra oferirà al públic assistent a la conferència informació sobre aquest particular insecte, els seus orígens i precaucions que cal tenir per tractar amb la presència d’aquesta espècie invasora.

La xerrada, amb entrada lliure per a tothom, està inclosa al ventall d’actes de la Setmana de la Natura, iniciativa organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori, organització per a la conservació de la natura i la biodiversitat sense ànim de lucre, amb la col·laboració de l’EMD de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta