L’EMD celebra la diada de Sant Jordi repartint roses entre el veïnat...

L’EMD celebra la diada de Sant Jordi repartint roses entre el veïnat de Valldoreix

La commemoració del dia del llibre i la rosa a Valldoreix va ser una jornada de celebració, tot i ser dia laborable, gràcies al repartiment de roses entre els comerços i els veïns i veïnes de Valldoreix, que es va fer per part de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix.

La iniciativa va anar a càrrec de la presidenta accidental de l’entitat Susana Herrada i de la vocal de Participació Ciutadana, Elena Degollada, que es van desplaçar als diferents comerços de Valldoreix, on van obsequiar a treballadors i clients amb una rosa per desitjar-los un feliç dia de Sant Jordi.

La celebració havia començat una mica abans a la Casa de la Vila de Valldoreix i a les instal·lacions de la Brigada Municipal, on el repartiment de roses va anar a càrrec del president de l’EMD, Josep Puig, que per sorpresa es va apropar a la casa consistorial per celebrar Sant Jordi amb els treballadors i desitjar-los una feliç diada. Josep Puig va departir animadament amb els tècnics, administratius i operaris de Valldoreix, fet que demostra que el president ja encara la recta final del seu procés de rehabilitació després de la intervenció quirúrgica a la que es va haver de sotmetre durant les passades festes de Nadal.

A la tarda va ser el torn del Casal d’Avis de Valldoreix, on Susana Herrada, Elena Degollada, el vocal d’Esports i Joventut Bernat Gisbert, i el vocal de Cultura i Gent Gran Joaquim Castelló, van assistir a la celebració del Sant Jordi de l’entitat de gent gran de la vila i on es va fer una lectura de poemes de Montserrat Abelló i una cantada a càrrec de la coral del Casal.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta