L’EMD de Valldoreix adequa els passos zebra de la Rbla. Verdaguer per...

L’EMD de Valldoreix adequa els passos zebra de la Rbla. Verdaguer per a persones amb dificultats de mobilitat

L’Entitat Municipal de Valldoreix va posar en marxa la setmana passada un pla d’actuació dirigit a adaptar tots els passos de vianants de la Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer per a persones amb discapacitats motrius, materialitzant un dels projectes dels Pressupostos Participatius de 2018.

Amb aquesta actuació la rambla M. J. Verdaguer disposarà de passos zebra completament adaptats per al trànsit de persones amb dificultat de mobilitat. Els treballs suposaran la concreció d’una de les propostes presentades als Pressupostos Participatius, a les que l’equip tècnic de l’EMD va donar llum verda.

Les actuacions es van començar a executar la setmana passada al tram de la Rbla. Mossèn Cinto Verdaguer, comprès entre la Pl. de l’Estació i la Pl. Mas Roig. En concret, les millores viàries es van localitzar als passos de vianants ubicats a la confluència entre la rambla i el C/ Coster, amb el Pg. Castanyer i amb el C/ Núria. Aquesta setmana, els operaris de l’empresa contractista encarregats de l’acció realitzaran les les millores als passos de vianants de la cruïlla de la Rbla. Verdaguer amb el C/ Espígol.

El cost total de l’acció de millora viària liderada des de l’EMD-Valldoreix és d’aproximadament 25.000 euros.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta