L’EMD de Valldoreix, al costat dels Mossos d’Esquadra en la celebració del...

L’EMD de Valldoreix, al costat dels Mossos d’Esquadra en la celebració del 300 aniversari del cos policial

0 559

El president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, Josep Puig, ha participat aquest matí a l’acte de celebració de la diada de la policia catalana, celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit avui, 11 d’abril, la celebració oficial del Dia de les Esquadres del cos de Mossos d’Esquadra dels municipis de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat. El president de l’EMD de Valldoreix ha estat una de les autoritats locals presents a l’acte, presidit per l’alcaldesa de la ciutat, Carmela Fortuny, i pel cap de la comissaria dels Mossos de Sant Cugat, Manel Rodríguez.

El cos policial català ha commemorat a l’equipament cultural santcugatenc els 300 anys de la seva creació, amb orígens després de la fi de la Guerra de Successió, amb la fundació de les Esquadres de Paisans Armats el 1719. L’acte també ha servit perquè les autoritats lliurin les distincions a 32 efectius de diversos cossos policials i a un ciutadà destacat per la seva col·laboració amb la policía autonómica, a més d’entregar reconeixements a diferents institucions reconegudes per la seva col·laboració amb els Mossos. La jornada ha finalitzat amb la interpretació de dues peces de piano per part d’un agent dels Mossos d’Esquadra.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta