L’EMD de Valldoreix rebrà avui al Valldoreix Futbol Club, nou equip de...

L’EMD de Valldoreix rebrà avui al Valldoreix Futbol Club, nou equip de Segona Catalana

0 325

El Valldoreix FC afrontarà la pròxima temporada la 2ª divisió catalana, un ascens de categoria històric només 8 anys després de la fundació del club valldoreixenc.

El Club de Futbol Valldoreix puja de categoria després de proclamar-se campió de 3ª catalana el passat 27 de maig. La presidenta accidental de l’EMD-Valldoreix, Susana Herrada, donarà una benvinguda institucional a la Casa de la Vila i felicitarà oficialment la plantilla dels verd-i-blancs per l’excepcional fita assolida, juntament amb el vocal de Joventut i Esports Bernat Gisbert.

El Valldoreix ha signat l’ascens després d’endur-se la victòria per 1-4 al camp del Sant Ignasi a l’últim matx de la lliga. El recentment ascendit club tanca una exitosa temporada amb un balanç a la lliga de 78 punts amb 25 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Aquesta gesta inèdita ha portat al Valldoreix FC al seu primer ascens a segona catalana desde la fundació del club el 2010 i jugarà per primer cop la segona divisió territorial a la temporada 2018/19.

L’equip de govern de Valldoreix té previst donar una merescuda enhorabona a l’equip valldoreixenc aquest vespre i mostrar un cop més el suport convençut i indiscutible de l’EMD de Valldoreix a l’esport de la vila.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta