Valldaurex organitza un recorregut per la història de la vila amb l’exposició...

Valldaurex organitza un recorregut per la història de la vila amb l’exposició ‘Valldoreix en blanc i negre’

0 468

La mostra recull un interessant i indispensable arxiu gràfic de fotografíes històriques dels carrers i indrets més emblemàtics de Valldoreix. El bar-restaurant El Casalet obrirà les seves portes per acollir l’esperada exposició amb les explicacions de l’historiador de l’EMD-Valldoreix, Juanjo Cortés.

La mostra té per objectiu essencial fer un repàs a la història de la vila i transmetre la memòria dels carrers i els paratges valldoreixencs a tota la ciutadania, des de la seva inauguració aquest divendres 7 de setembre a les 18:00h al bar-restaurant El Casalet, fins més enllà del final de la Festa Major. La proposta està inclosa entre la vuitantena d’activitats per a tots els públics del programa de la festa gran de la vila, on també destaquen altres activitats culturals com la visita guiada al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya i actuacions teatrals i musicals per a tots els gustos.

La inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Valldoreix en blanc i negre’, a càrrec de l’entitat cultural Valldaurex, garanteix un viatge pels racons més emblemàtics de la vila, posant en valor el passat dels carrers i paisatges d’un indret únic com és Valldoreix. La mostra comprèn un recull gràfic d’imatges de finals del segle XIX i fins als anys 70 acompanyades d’explicacions essencials per entendre el passat de la mà del president de Valldaurex, Juanjo Cortés. L’exposició s’estendrà fins més enllà del final de la Festa Major.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta