L’EMD-Valldoreix canvia tota la instal·lació d’aire condicionat del Casal de Cultura per...

L’EMD-Valldoreix canvia tota la instal·lació d’aire condicionat del Casal de Cultura per un més silenciós i eficient

Les obres de renovació de l’aire condicionat del Casal de Cultura de Valldoreix donen a l’espai una nova xarxa més eficient i respectuosa amb l’entorn ambiental sense renunciar a dispositius silenciosos i confortables per a tothom.

El Casal de Cultura de Valldoreix compta desde dimarts 24 de juliol amb una nova instal·lació d’aire condicionat. L’operació garantirà una temperatura adequada dins el recinte durant l’època estiuenca i alhora mantindrà un important estalvi per l’Entitat Municipal dins els estàndars ambientals.

En només dues setmanes, l’equip tècnic ha dut a terme la substitució de l’antic sistema d’aire condicionat del centre amb un cost aproximat d’uns 10.000€. Les màquines tenen un perfil de baix consum energètic, fet que ajuda a disminuir la petjada ambiental a Valldoreix. A més, els dispositius estan controlats telemàticament, fet que permet a l’EMD controlar la utilització de la instal·lalció per part dels usuaris i evitar el mal ús del sistema. A més, la nova configuración és fàcilment ampliable, en cas que fos necessari afegir més aparells o realitzar canvis en la distribució dels elements de climatització.

Amb aquesta acció, l’EMD persegueix l’objectiu de millorar l’estància i l’experiència dels usuaris d’un important espai d’activitats i esdeveniments de la vila com és el Casal de Cultura, mentre que garanteix el respecte a l’entorn amb un cost baix per al ciutadania de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta