L’EMD-Valldoreix neteja i desbrossa les rieres de Nonell i Can Llobet

L’EMD-Valldoreix neteja i desbrossa les rieres de Nonell i Can Llobet

0 453

L’Entitat Municipal de Valldoreix posa en marxa aquesta setmana els treballs de neteja i desbrossament de les rieres de Can Llobet i Nonell que netejaran de vegetació les lleres dels dos torrents valldoreixencs.

L’acció de neteja i condicionament de la llera i la riba de les rieres de Valldoreix començarà aquesta setmana amb tasques sobre l’àrea de la riera de Can Llobet i s’estendrà fins el 27 de juliol amb la neteja del torrent de Nonell.

El pressupost que l’EMD de Valldoreix destina a l’adecuació i manteniment de l’espai vegetal que envolta la riera de Can Llobet és de 11.970€, mentre que la quantitat aproximada per posar a punt la riera de Nonell és de 16.750€. El total de la partida pressupostària és de prop de 30.000 euros. Els treballs d’adeqüació abasten una extensió total de 8,6 hectàrees amb un triturat de la vegetació en trossos molt petits per evitar taponaments en cas de pluja o molèsties indegudes als passejants excursionistes que vulguin caminar per la vora de la riera a més de la detecció i extracció d’arbres morts a la zona.

 Amb aquestes tasques de millora, l’EMD de Valldoreix vol evitar el creixement desmesurat de les males herbes i que l’acumulació de residus vegetals a les zones de les rieres puguin causar problemes al veïnat de la vila.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta