La veu íntima i personal de Judit Nedderman tanca aquest dissabte el...

La veu íntima i personal de Judit Nedderman tanca aquest dissabte el V Cicle de Concerts Castell de Canals

0 989

Valldoreix acomiadarà l’exitosa 5a edició del Cicle de Concerts al Castell de Canals amb la presentació del nou disc ‘Nua’ de l’artista catalana Judit Neddermann i la seva banda, referents del panorama pop-folk del país.

 La Nau de Cultura acollirà aquest dissabte dia 16 la cloenda del Cicle de Concerts d’enguany, amb l’actuació de la cantant del Maresme i la seva banda, a un concert pop-folk, on Judit Neddermann presenta el seu nou àlbum ‘Nua’ a partir de les 20:30h. L’expressiva i emotiva música de Neddermann posarà punt i final a la cinquena edició del festival musical, posat en marxa per l’EMD-Valldoreix, la qual porta omplint la vila de música de tot tipus des de 2013.

En el seu nou disc, Judit Neddermann proposa un viatje a través dels cicles de la vida, des de la infantesa fins la vellessa, i les intenses emocions íntimes que acompanyen cada etapa. Tot integrant aquests sentiments en la naturalesa del món on vivim, la cantant catalana promet enfocar al públic la seva cara més sincera, clara i nua. Els músics encarregats de fer gaudir al públic i tancar el Cicle de Concerts 2018 seran Pau Figueras a la guitarra espanyola i elèctrica, Dídac Fernández a la bateria, Isaac Coll al baix, Adrián González al teclat i la mateixa Neddermann serà la veu de les melodies del conjunt musical.

Juntament amb les interpretacions de ‘Il Cello di Boccherini’ de l’orquesta de cambra Terrassa48 i del Rèquiem de Mozart de l’Orquesta Simfònica Camera Musicae, la presència de Judit Neddermann tancarà l’edició de V Cicle de Concerts del Castell de Canals, que enguany no s’ha pogut celebrar al seu lloc habitual degut a les tasques d’investigació arqueològica que l’EMD dirigeix sobre el terreny de l’antiga fortalesa de Canals.

El preu de l’entrada al concert és de 10 euros, amb un descompte del 50% per als joves de fins a 29 anys. La venta anticipada de les entrades està disponible al departament de Cultura i Joventut de l’EMD de Valldoreix de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i les tardes del dilluns i dijous de 17:00 a 19:00h. Les entrades que hagin quedat disponibles després de la venta anticipada es vendran una hora abans de l’inici de cada concert en taquilla. Per a més informació pots trucar als telèfons 93 589 82 69 / 93 674 27 19 o visitar el web www.valldoreix.cat

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta