L’equip del Ferran i Clua acaba 8è al campionat estatal de ‘Jugando...

L’equip del Ferran i Clua acaba 8è al campionat estatal de ‘Jugando al atletismo’

0 327

L’equip d’alumnes del CEIP Ferran i Clua han aconseguit una meritòria 8ª posició final a la final del del campionat d’Espanya de ‘Jugando a l’atletismo’, celebrat aquest passat cap de setmana al Pavelló Ignacio Pinedo del Campus de la Universitat Carlos III de la localitat madrilenya de Getafe.  

Els cinc representants de l’escola de primària valldoreixenca van assolir la 8a plaça en la final del programa ‘Jugando al atletismo’ de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). La competició va consistir en diferents proves atlètiques dins de l’àmbit escolar. Les proves estan adaptades a un nivell d’iniciació, fet que permet a tots els participants prendre contacte amb les diferents modalitats atlètiques (curses, salts i llançaments) en un ambient de diversió, amb independència de les habilitats, destreses o condició física de cada nen o nena, desenvolupant una activitat integradora i formadora.

El CEIP Ferran i Clua va arribar a la final de Getafe després de superar amb èxit la fase catalana de classificació de la competició, on van participar la majoria de centres d’educació infantil i primària de Catalunya. El programa ‘Jugando al atletismo’ desenvolupa un model obert i flexible per a les activitats i competicions atlètiques, adaptant-les segons l’edat, lloc de realització, època de l’any, el clima i el material disponible als centres escolars, per aconseguir entrenaments senzills de realitzar i competicions atractives i divertides de curta duració.

L’objectiu principal del programa de la RFEA ‘Jugando al atletismo’ és d’iniciar als infants a la pràctica de l’atletisme, conscienciar els joves esportistes de la importància de l’esport per a la seva salut i introduir els valors de l’esportivitat i el fair-play de l’atletisme dins els àmbits educatius i de convivència dels més petits. La competició consta de diferents proves de l’esfera de l’atletisme dins d’un ambient lúdic i centrat en l’aprenentatge i la diversió dels petits atletes.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta