Les dones alcen la veu a Valldoreix per reivindicar la igualtat efectiva...

Les dones alcen la veu a Valldoreix per reivindicar la igualtat efectiva durant els actes del Dia de la Dona

0 273

La Sala de Plens de l’EMD-Valldorex es va convertir en l’epicentre dels actes institucionals de reivindicació i commemoració del 8M a la vila, amb la lectura dels manifest de la jornada a càrrec de les vocals de l’EMD, el discurs de Trini Escrihuela i el concert del grup de gòspel ‘Esencia de Vida’.

Gairebé mig centenar de persones es van reunir el vespre del passat 8 de Març, Dia de la Dona, a l’EMD de Valldoreix per commemorar i reivindicar els drets de les dones en tots els àmbits i recordar la discriminació i la violència que encara pateix el gènere femení a molts aspectes de la vida diària.

La valldoreixenca Trini Escrihuela, àmpliament reconeguda al món cultural de la vila i presidenta del Grup de Teatre Espiral, va tenir un paper destacat durant la jornada reivindicativa del 8M amb un discurs propi amb què va emfatitzar el llarg camí a recórrer en la lluita dels drets de les dones treballadores i va oferir un reconeixement al paper de la dona a la societat. Les vocals de l’Entitat Municipal van ser les encarregades d’obrir l’acte amb la lectura d’un manifest unitari amb què van posar l’accent sobre les exigències de la vaga general feminista del passat divendres, la qual va batre el rècord de participació de l’any passat.

El grup de gòspel santcugatenc ‘Esencia de Vida’ va tancar la celebració institucional a la Casa de la Vila de Valldoreix amb un concert de 30 minuts, mentre que l’EMD va oferir una copa de cava per a tota la ciutadania que va assistir a l’acte oficial del 8-M.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta